Belföld

Több autópályán is baleset történt, rendkívül erős a forgalom

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Rendkívül erős a forgalom az országos gyorsforgalmi és főúthálózaton is. A közkedvelt szabadidős és kirándulóhelyekhez, valamint a jelentősebb turisztikai célpontokhoz vezető utakon, útvonalakon érdemes hosszabb, megnövekedett menetidővel számolni. Főleg az M7-es, az M1-es, az M3-as és az M5-ös autópályán kell telített sávokon autózni – közölte az Útinform.

Az M1-M7 közös kivezető szakaszán és onnan tovább az M1-es autópályán  autópályán Győr felé telítettek a sávok de egyelőre jelentősebb időveszteség nélkül autózható. Ezzel ellentétben az M7-es autópályán, a fővárostól a Balaton felé olyan erős a forgalom, hogy telített sávokon lehet autózni, és Budapest és Martonvásár között, továbbá a Váli völgyi szakaszon is időszakosan tolódnak a járművek. Lassabb haladásra kell készülni.

Az M1-es autópályán az M1-M7 elválástól a Győr felé vezető oldalon a 18-as km-nél baleset történt. Sávzárásra, torlódásra kell felkészülni.

Az M5-ös autópályán a főváros felé az M0-as csomópont közelében a 24-es km-nél baleset miatt zártak le egy sávot. Torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán az M43-as autópálya és a Balástya csomópont között a Budapest felé vezető oldalon a 157-es km-nél felborult egy teherautó. A külső sávot lezárták. Kisebb torlódással kell számolni.

Az M4-es autóúton, Budapest felé a 36-os km-nél baleset miatt zárták le a külső sávot a monori szakaszon. Kisebb torlódással kell számolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik