Belföld

Több autót összetört, majd frontális balesetet okozott egy ámokfutó a Nagykőrösin, egy másfél éves kisfiú is van a súlyos sérültek között

police.hu
police.hu

Több autót is összetört, majd frontális balesetet okozott egy kilométereken át menekülő ámokfutó Budapesten, a Nagykőrösi úton. A balesetben egy másfél éves kisfiú is súlyosan megsérült.

A BRFK tájékoztatása szerint a sofőrnek nem volt jogosítványa, az autónak pedig nem volt forgalmija. A Pest megyei rendőrök tegnap délután négy körül az M0-s autóúton, Gyál közelében próbálták lemeszelni és igazoltatni a Suzukist, de ő nem állt meg, hanem kikerülte a járőröket és elhajtott a Nagykőrösi út felé.

Police.hu

A Pest vármegyei rendőrök követték a szabálytalankodó sofőrt, aki Kispesten, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében frontálisan ütközött egy Skoda típusú kocsival. A balesetet okozó férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett. A gépkocsiban nem volt gyermekülés.

– közölte a rendőrség.

police.hu

A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg. A Suzuki a frontális ütközés előtt másik három gépkocsival is karambolozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték. A BRFK közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik