Belföld

Egy holland üvegházban kapták el a toplistás F. Anitát akit hét évre ítéltek gyilkossági kísérletért

Egy holland üvegházban kapták el azt azt F. Anitát, akit hét év letöltendő börtönbüntetésre ítélt korábban a Debreceni Ítélőtábla emberölési kísérletért.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 41 éves nő nem kezdte meg a büntetése letöltését és ismeretlen helyre távozott, ezért előbb belföldi, majd európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. Cselekményének társadalomra veszélyessége miatt felkerült a rendőrség körözési toplistájára is.

Később kiderült, hogy a keresett nő feltehetően Hollandiában tartózkodik. Az NNI nyomozói felvették a kapcsolatot a holland célkörözési kollégákkal. Majd az együttműködés során felmerülő információk alapján megállapították, hogy a nő egy Nieuwveen nevű faluban dolgozhat egy üvegházakkal borított településrészen.

A holland rendőrök a magyar célkörözési nyomozók közreműködésével június 20-ára szerveztek akciót. Az együttműködés eredményeképpen sikerült megállapítani a nő pontos tartózkodási helyét, ahol a holland rendőrök elfogták az éppen mezőgazdasági munkát végző F. Anitát. Kiadatásáról a napokban dönt a holland bíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik