Belföld

Magyar Péter: Érvénytelenül fogok szavazni a főpolgármester-választáson

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Érvénytelenül fog szavazni a főpolgármester-választáson, mert sem Gyurcsány, sem Orbán Viktor jelöltjére nem szeretne szavazni, mondta Magyar Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, amit a Telex szemlézett. 

Szentkirályi Alexandra visszalépéséről azt mondta, nem véletlen, hogy nem a „Békemenet light” előtt tették közzé a videót, mert így kevesebb idő marad „összerogánozni” Vitézyt.

Magyar szerint felháborító, hogy a Fideszben hülyének nézik a budapestieket, miközben a nőkkel úgy bánnak, mint valamilyen eszközzel.

VV Szandi kiesett, és ketten maradtak a villában

– mondta. A Medgyessy Péterrel kapcsolatos kiszivárgott videóról azt mondta, nem gondolja, hogy nemlétező pártok nyilatkozataira kellene reagálnia. Szerinte nem azt mondta a videón, amit állítottak, hogy mondott rajta (arról beszélt, hogy Medgyessy kötéllel a nyakában mutathatna bűnbánatot).

Hasonlót mondtam, de nem volt ennyire direkt, de nem gondolom, hogy az érdekli a magyar választókat, hogy mit mondott a 21 éves Magyar Péter.

– mondta, hozzátéve, hogy nem kér elnézést Medgyessytől, mert ő sem kért elnézést a nagyszüleitől, akiket a kommunisták tönkretettek.

Arról is beszélt, hogy szerinte a Tisza párt nélkül a Fidesz 60 százalék fölött lenne, olyan állapotban volt az ellenzék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik