Belföld

Fogházba küldenék a csokiőrült tolvajt – így futott el mindig

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Fogházba küldené a Szolnoki Járási Ügyészség a csokiőrült tolvajt. A zagyvarékasi férfi nem sokat vacakolt, ha édességre fájt a foga. Ilyen kor bement egy üzletbe, felmarkolt egy jó adag csokoládét, és kirohant velük a boltból.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi pár hónapon belül nyolc alkalommal lopott különböző csokoládékat az egyik zagyvarékasi üzletből, összesen 57 ezer forint értékben.

A férfi rendszeresen bement az üzletbe, felkapott egy adag csokoládét, majd azzal kiszaladt. De olyan is előfordult, hogy a pénztárnál bepakolta egy táskába a finomságokat, majd fizetés helyett kiszaladt az ajtón, és az eladó már hiába futott utána.

– közölte az ügyész.

A férfi további hat helyi üzletből is lopott. Természetesen főként csokoládét, de volt hogy némi dohányárú is becsúszott a finomságok mellé. Az ügyészség fogházbüntetést kért a csokiőrült tolvajra azzal, hogy tiltsák el a közügyektől, és fizettessék ki vele az ellopott holmikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik