Belföld

Több mint 120 évet kaptak a Németországban lányokat futtató banda tagjai összesen

Bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelem miatt ítéltek el 16 embert, akik Németországban prostituáltként dolgoztattak nőket. A Gyulai Törvényszék közleménye szerint az első- és másodrendű vádlottat 15 év, a harmadrendű vádlottat 13 év 6 hónap, a negyedrendű vádlottat 14 év 6 hónap, az ötödrendű vádlottat pedig 13 év fegyházbüntetésre ítélték.

A hatod-, heted-, nyolcad-, kilenced-, tized-, tizezegyed- és tizenkettedrendű vádlottakat 7 és 10 év közötti fegyházbüntetésre ítélték. A tizenharmadrendű vádlott büntetése 5 év fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés. A tizennegyed-, tizenötöd- és tizenhatodrendű vádlottak 3, illetve 4 év fegyházban letöltendő büntetést kaptak.

A legsúlyosabb büntetéssel sújtott vádlottak 2013-tól dolgoztattak kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket Németországban utcai prostituáltként. A nők egy részének naponta úgynevezett leadót kellett fizetniük a szexuális szolgáltatásukért kapott pénzből a vádlottaknak, egy másik részüktől pedig a teljes keresményüket elvették. A vádlottak által kialakított, prostituáltak kizsákmányolására épülő emberkereskedelem elkövetésére szakosodott szervezett bűnözői csoport legkésőbb 2018-tól bűnszervezetként működött.

Kapcsolódó
Németországban futtatott lányokat egy férfi az ikerfiaival
Az apa irányította a családi vállalkozásban működtetett bűnszervezetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik