Belföld

Magyar Péter újabb határidőt szabott a közmédiának néhány órával a vita előtt

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Órákkal a közmédia vitája előtt újabb levelet küldött az MTVA vezetésének Magyar Péter, melyben felszólította őket, hogy legkésőbb 17.00-ig küldjék el neki azokat a felvételeket, amelyeket a vita során le akarnak adni róla. Mint írta, olyan információk jutottak a birtokába, melyek szerint a közmédia

minden lehetséges eszközt fel fog használni a ma esti vitán, hogy a valódi ellenzéki listavezetőket lejárassa, akár a Fidesz szatelit pártjaival közösen.

Arra ugyanakkor nem tért ki, kiket ért valódi ellenzéki listavezetők, és kiket kollaboránsok alatt.

Magyar arról is írt, hogy a közmédia nem hajlandó kiadni más médiumoknak a vitáról készült felvételeket a műsor után, így azok a beszámolóikban nem tudnak majd mozgóképes bizonyítékokkal szolgálni az elhangzottakról.

A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, több millió magyar ember nevében felszólítom Önöket, hogy ne hallgassák el a vitát a magyar választópolgárok elől és adják ki a vita után a felvételeket a teljes magyar médiának

– zárta levelét a Tisza Párt listavezetője.

A nap folyamán a vita két másik résztvevője, Donáth Anna és Dobrev Klára is arról értekezett, hogy nem számítanak tisztességes vitára: Dobrev felkészült rá, hogy el fogják hallgattatni, Donáth Anna szerint pedig a Fidesz mellett a vita vezetőivel is meg kell majd küzdeniük.

Kapcsolódó
Donáth Anna szerint nem Deutsch Tamás, de nem is Magyar Péter lesz a legnagyobb ellenfél a vitán
Dobrev Klára közben felkészült arra, hogy el fogják hallgattatni a közmédia műsorvezetői.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik