A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Karsai Dániel is szóba került

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Pekárné Farkas Emese azt kérdezi Deutsch Tamástól, hogy mi számít hazaárulásnak, ha az nem, hogy a kormány átvilágítás nélkül külföldieknek biztosít szabad mozgást a letelepedési kötvényeken keresztül. A Második Reformkor népszavazást indít arról, hogy kiárusítsák-e a lakásokat, vagy induljon ökoszociális lakásprogram.

Attól, mert valamivel telekürtölik a sajtót, attól még nem lesz igaz: Magyarországon senki nem akar háborút – jelentette ki Márki-Zay Péter, és felhívta a figyelmet arra, hogy az EU-ban egyedül Szijjártó Péter nem szavazta meg az ukrán béketervet. Ugyanakkor mégis van olyan, aki magyar fiúkat küld háborúba, az pedig Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia.

Németh Balázs ezután felhívta Márki-Zay figyelmét arra, hogy ne mondjon olyan dolgokat, amelyekkel sértené a közízlést.

Donáth Anna szerint a biztonságot az jelenti, hogy mindenki élhet a szabadságjogokkal, és ilyen az életvégi döntéshez való jog. Donáth elmondta, hogy nemrégiben meglátogatta az ALS nevű halálos betegségben szenvedő Karsai Dánielt, akinek a kérését tolmácsolta. Ezek szerint minden olyan beteg, aki teljesen a tudatában van a döntéseinek és elviselhetetlenül szenved valamilyen betegségéből, hadd dönthessen szabadon arról, hogy véget vet az életének.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik