A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Eltűntek a DK-s zászlók, marad a perec és az olcsó sör

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Mire Magyar Péter elkezdte a beszédét, a DK-s zászlók eltűntek. Magyar azzal kezdte, hogy a „magyar rendőrök velünk vannak”.

Mohos Márton / 24.hu

A piknikhangulat annyiban igaz, hogy a Várkert Bazár előtti füves területen plédeken hevernek az emberek, mások padokon vagy a rakpart mellvédjének vetett háttal figyelik a beszédet.

A létszám messze nem akkora, mint a korábbi hasonló tüntetéseken, bár egy szimpatizáns egy sűrűbb részen, ahol sokan tömörültek össze azt mondta:

Annyian vannak, mint az oroszok.

A villamosok egyelőre járnak.

Bejutni a rendezvényre két útvonalon lehet: a Clark Ádám tér felől, illetve a Döbrentei tér felől. Utóbbi esetben a bejutás annyiban pikáns, hogy a NER kedvenc éttermének tartott Félix teraszán keresztül lehet bejutni a tüntetésre. A teraszt már hat órakor lezárták, az étterem épülete felől el is kordonozták.

A Félix azonban megláthatta az üzleti lehetőséget Magyar Péter tüntetésében, mivel egy külső pultról percet, sört, üdítőt árusítottak az érkezőknek. Egy jobb minőségű sós perec kétszáz forintba került, egy 0,25-ös sör műanyagpoharban szintén kétszáz forint.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik