Belföld

Videón, ahogy agyba-főbe veri egymást két nő a bolt előtt

Agyba-főbe verte egymást két nő az egyik nyergesújfalui bolt előtt. Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság miatt állítja bíróság elé a verekedőket.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a két nő egy korábbi nézeteltérés miatt balhézott össze egymással. Egyikük meglökte a másikat,  aki ezt elég rendesen viszonozta.

A verekedésre kijött a boltból egy harmadik nő és a kettejük közé állt. Az először lökdösődő nő azonban átnyúlt felett, és ököllel behúzott a haragosának, majd két kézzel szemből meglökte. Ezután a két nő kölcsönösen lökdöste, ütötte egymást, ahol csak érte. A két fél verekedését látva egy negyedik nő is megpróbálta őket szétválasztani.

A dulakodás közben a nő kétszer megrúgta ellenfelét, aki viszont megragadta a haját, leszorította, majd ököllel többször is arcon vágta. A két balhézó nő végül kölcsönösen lefogta egymást, majd kis idő elteltével elengedték a másikat, mire egyikük még egy utolsó alkalommal a másik felé ütött.

A két nő miután jól kiverekedte magát, rövid ideig beszélgetett a bolt előtt, majd az egyikük bement az üzletbe. Később hirtelen kirohant az épületből, és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszaszaladt az üzletbe. Az először meglökött nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte a másik megbüntetését. Az ügyészség pénzbüntetést kért a két nőre.

Olvasói sztorik