Belföld

Pécsi gyerekgyilkosság: Azt állítja a hároméves kisfiát földhöz vágó nő, hogy véletlenül ejtette le a kicsit

Elképesztő vallomással állt elő az a 28 éves nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly októberben úgy földhöz vágta a hároméves síró kisfiát Pécsen, hogy az másnap meghalt – tudta meg a 24.hu. A nő 23 éves párja tudott a történtekről, de nem segített a pokoli fájdalmakat átélő gyereken.

Értesüléseink szerint a nő tagadta, hogy szándékosan bántalmazta volna a gyereket, és azt állította a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során, hogy véletlenül ejtette le a földre a  súlyos fejsérülésben meghalt kisfiút.

Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a nyomozás még folyamatban van, s a bíróság júliusig meghosszabbította a minősített emberöléssel gyanúsított pár letartóztatását.

A gyanúsítás szerint a gyermek a kiságyban sírt. A nő kivette az ágyból a kisfiút és úgy földhöz vágta,, hogy a kicsi a padlóba verte a fejét. A bántalmazás következtében a kisfiú koponyatörést és keményburok alatti bevérzést szenvedett, majd másnap dél körül a sérülése következményeként hányadék és vérbelehelés következtében életét vesztette

A nő élettársa tudott erről, de közömbös volt a kiszolgáltatott helyzetben lévő kisfiú sorsát illetően, és semmilyen módon nem segített rajta. . Úgy tudjuk, hogy a nyomozás adatai szerint a nő már a gyilkosság előtt is többször bántotta a kisgyermeket. A pár terhére rótt bűncselekmény tíztől húsz évig, vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik