Belföld

Bejelentették a Fidesz egri polgármesterjelöltjét

Vágner Ákos Facebook oldala
Vágner Ákos Facebook oldala

Vágner Ákos agrármérnököt, korábbi agrárkamarai vezetőt választotta egri polgármesterjelöltjének a Fidesz – tudatta a párt helyi szervezete hétfőn az MTI-vel. A 49 éves, egri születésű, jelenleg saját agrárszaktanácsadó irodáját vezető Vágner Ákos személyében olyan embert kértek fel a feladatra, aki képes békét, valamint egységet teremteni és ismét a fejlődés útjára állítani a várost – írták.

A közleményben idézték Vágner Ákost, aki kijelentette: amennyiben bizalmat kap az önkormányzati választáson, mindent megtesz azért, hogy a vármegyeszékhely minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett. Emlékeztetett: gazdasági területen dolgozó szakemberként – csapatával együtt – az elmúlt négy évben több mint 20 milliárd forint beruházási támogatáshoz juttatta a térség vállalkozásait.

Eger polgármestere jelenleg a volt jobbikos Mirkóczki Ádám, de nincsen mögötte teljes ellenzéki összefogás, jelen állás szerint ugyanis a Demokratikus Koalíció és a Momentum is indít jelöltet a városban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik