Belföld

Magyar Péter: Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek

Nem kellett sokat várni Magyar Péter válaszára, miután Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden este bejelentette, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága meghallgatta a titkosszolgálatok vezetőit, és megállapították, hogy nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Varga Judit exférjével szemben.

Magyar a Facebook-oldalán leírta, Kocsis „ma nagy dirrel-durral bejelentette, hogy hazugság, amit állítottam a Partizán interjúban és a titkosszolgálatok egyetlen tagja sem tárgyalt velem a Karmelita Kolostorban. A probléma ezzel csak az, hogy én ilyet nem is állítottam soha.”

Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni, hanem meg kellett volna hallgatni a riportot, mielőtt egy ilyen komoly grémium velem kezd el foglalkozni. Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek a Karmelita Kolostorban. Azt mondtam, hogy behívtak a Karmelita Kolostorba és azt mondták, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor ebből és abból választhatok

– fogalmazott Magyar.

Úgy folytatta, nem a titkosszolgálatok emberei tárgyaltak vele, hanem egy miniszter.

„A nevét felesleges leírnom. Remélem, mielőtt a nemzet biztonságát ténylegesen érintő kérdéssel foglalkoznak Kocsis Mátéék, legalább az előkészítő iratokat elolvassák. További jó vergődést srácok!” – zárta a posztot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik