Belföld

Nem sajnálja amit tett, újra megvédené a gyerekét a férfi, aki tapétavágóval vágta meg a lánya zaklatójának nyakát

Kisebb dulakodás után súlyosan megsérült egy férfi a hétvégén a kerepesi HÉV-megállónál. Egy tapétavágóval sebesítették meg a nyakán. Az elkövető egy apa volt, akinek a lányát az elmondottak szerint nem sokkal korábban a HÉV-en végig zaklatta egy háromtagú társaság, köztük a sérülést elszenvedő férfi is. Az RTL-nek nyilatkozó apa azt mondta, nem sajnálja, amit tett, visel minden következményt és ha úgy alakulna, újra megvédené a lányát.

A lányt elmondása szerint fizikai és szexuális erőszakkal is fenyegették az utazás során, valamint a származására is megjegyzéseket tettek. Amikor szállt le a szerelvényről, mint mondta, az egyik zaklatója megpróbált „alányúlni”. Az RTL riportja szerint a lány sírva hívta telefonon az apját, aki azonnal a helyszínre sietett. Itt próbálta számon kérni a zaklatókat és gátolni őket abban, hogy elmenjenek, mielőtt a rendőség kiér a helyszínre. „Abban a pillanatban már ütött is az első felém” – mondta a lány apja a csatornának, hozzátéve, hogy a társaság egyik tagja őt is végig fenyegette. A dulakodás egy pontján az apa úgy érezte, elő kell vennie a tapétavágót, amivel aztán megvágta az egyik zaklató nyakát.

Mint mondta, önvédelemből cselekedett, de az is fontos motiváció volt számára, hogy a férfi ne tudjon újra a lánya után menni.

A megvágott férfi súlyosan megsérült. Az apát vasárnap őrizetbe vették, de másnap elengedték. Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indult ellene eljárás, de a rendőrség garázdaság miatt is nyomoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik