Belföld

Három hónappal meghosszabbították a férfiak letartóztatását, akik megerőszakoltak egy lányt a monori vasútállomás vécéjében

police.hu
police.hu

Meghosszabbították annak a két monori férfinak a letartóztatását, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak és kifosztottak egy öntudatlan állapotban lévő 21 éves lányt a monori vasútállomás vécéjében – tudta meg a 24.hu.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság április huszadikáig hosszabbította meg a két férfi letartóztatását.

A 31 éves férfi és a 21 éves társa úgy szúrta ki a fiatal lányt, hogy az a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik férfi utána ment, majd szexuális cselekményt végzett az öntudatlan állapotban lévő bódult lánnyal.

Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is megerőszakolta lányt, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot.

Az ügyész kérdésünkre elmondta, hogy a szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsított két férfi továbbra is tagadja, hogy megerőszakolta a nőt, és azt is, hogy elvették tőle az értékeit.

Kapcsolódó
Letartóztatták a 21 éves lányt megerőszakoló férfiakat – részletek derültek ki a monori bűntényről
Az egyik gyanúsított azt állította, hogy a lány beleegyezésével történt a dolog a vasútállomás vécéjében, ám az ügyészég szerint az áldozat akkor bódult állapotban volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik