Belföld

Letartóztatták a 21 éves lányt megerőszakoló férfiakat – részletek derültek ki a monori bűntényről

police.hu
police.hu
Az egyik gyanúsított azt állította, hogy a lány beleegyezésével történt a dolog a vasútállomás vécéjében, ám az ügyészég szerint az áldozat akkor bódult állapotban volt.

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a két monori férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak és kifosztottak egy öntudatlan állapotban lévő 21 éves lányt a monori vasútállomás vécéjében – tudta meg a 24.hu.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően, bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a két férfi egy hónapos letartóztatását.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 31 és 26 éves férfi közül csak a fiatalabbik tett vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során. Részben beismerte a bűnösségét, és azt állította, hogy a fiatal nő beleegyezésével történt a dolog. Az ügyész most újabb részleteket osztott meg lapunkkal a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Az elkövetők úgy szúrták ki a lányt, hogy a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik férfi utána ment, majd szexuális cselekményt végzett az öntudatlan állapotban lévő bódult lánnyal. Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is megerőszakolta lányt, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot

– mondta el lapunknak az ügyész.

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsított két férfi letartóztatását.

A gyanúsítottak elfogásáról készült videó itt tekinthető meg.

Kapcsolódó
Megerőszakolt két férfi egy 21 éves nőt a monori vasútállomás vécéjében
Így csaptak le az öntudatlan fiatal megerőszakolásával gyanúsított két férfire. Egyikük szerint a nő beleegyezésével történt a dolog. Az ügyészség indítványozta a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik