Belföld

2024-ben is érdemes a Lidlt választani!

Lidl
Lidl
A Lidl a tavalyi évét árcsökkentési programjának bevezetésével kezdte, és az év végéig ennek keretében, több mint 600 termék árát mérsékelte. Idén továbbra is folytatódik az árcsökkentés, aminek köszönhetően még több árucikk kerülhet a mérsékelt árú produktumok közé.

Januárban még több extra akció és kedvezmény

Az ünnepekre a legtöbb család kiköltekezett, így az új évet a legtöbben spórolással kezdik. Hazánk piacvezető áruházlánca ebben is segíti a vásárlókat, az alacsony árak, tartós és azonnali árcsökkentések biztosítása mellett, hetente megújuló termékakciókkal támogatja a bevásárlásunkat. Januárban a hangsúly az extra akciókon és a mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezményeken van.

„Párban jobban megéri”
Az akció keretén belül minden második termék olcsóbban megvásárolható. Az áruházlánc kínálatban hetente változó árucikkeket találhatunk, melyek esetében minden második termék megvásárlása esetén akár 70% kedvezményben is részesülhetünk.
https://www.lidl.hu/c/paros-ajanlataink/a10037567?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

„XXL akció”
Most többet kaphatunk a pénzünkért. Az időszakos kínálatban szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, amivel bizony elég sokat spórolhatunk. A kínálatban az élelmiszerlánc szinte teljes palettájáról találunk termékeket. Érdemes belőlük most bevásárolni!
https://www.lidl.hu/c/xxl-ajanlataink/a10037214?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Lidl


Természetesen a Lidl többi jól ismert akciója és kedvezménye is elérhető az év első hónapjában.

„Többet adunk!”
A diszkontáruház kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét továbbadva a vásárlóknak, a kötelezően előírt 15% helyett, akár 50%-os kedvezményt is biztosít vásárlóinak, hogy ezzel is segítse a magyar családokat.
https://www.lidl.hu/c/csutortoki-akcioink/a10037566?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Lidl


Ne feledjük, hogy vannak olyan kedvezmények, amelyekért érdemes letölteni a Lidl Plus applikációt, hiszen a hetente megújuló exkluzív kuponok kizárólag Lidl Plus felhasználók számára érhetőek el, és a nagyobb kedvezményekhez is érdemes elővenni.

„Halpéntek”
Ilyen alkalom lehet péntekenként, amikor is a friss halakat 15% kedvezmény helyett, ami minden vásárlónak jár, a digitális hűségprogram használói 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
https://www.lidl.hu/c/penteki-friss-hal-akcioink/a10037575?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Ajánlott videó

Olvasói sztorik