Belföld

Dézsi: Normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkaival

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

„Akkor volt egy szituáció. Ezen túl vagyunk, visszafelé nem tekintünk. Ez már nem beszédtéma Győrben” – mondta Borkai Zsolt nemrég egy interjúban. A közelgő győri választással kapcsolatban a volt polgármester jelezte, mind a 15 körzetben elindul az a civil egyesület, amelyet ő alapított. Emellett hangsúlyozta: ha a Fidesz, vagy Orbán Viktor személyesen kérné rá, akkor sem lépne vissza.

Borkai szerint ő nyeri majd a választást, mert a jelenlegi polgármester döntései nehéz helyzetbe hozták az egykor nagyon gazdag Győrt. Dézsi Csaba András erre nem akart reagálni, mindössze annyit reagált az RTL Híradónak:

normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal.

Kapcsolódó
Borkai Zsolt: Ez egy mocskos kampány lesz
Visszasírják őt a győriek – mondta a lapunknak adott interjúban a város korábbi, a szexbotránya után lemondó polgármestere, aki jövőre újra indul az önkormányzati választáson. Utódjáról, a fideszes Dézsi Csaba Andrásról úgy fogalmaz, nem szakemberekkel vette körül magát, és képtelen egyenesen beszélni. Az egykori olimpiai bajnok kitért arra, mit mondott volna Orbán Viktornak, ha fogadja őt a lemondása után, és beszél a hatórás Partizán-interjúról is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik