Belföld

Borkai Zsolt akkor se lépne vissza, ha Orbán Viktor személyesen kérné erre

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Borkai Zsolt adott interjút az ATV-ben. A közelgő győri választással kapcsolatban a volt polgármester elmondta: mind a 15 körzetben elindul az a civil egyesület, amelyet ő alapított. Borkai elmondta, ha a Fidesz kérné rá, akkor sem lépne vissza. Később azt mondta: akkor se lépne vissza, ha Orbán Viktor személyesen kérné erre.

Borkai azt mondta: nem zsarolható, nincs több szexvideó. A múltra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban leszögezte, a hitelességet nem vesztette el.  „Akkor volt egy szituáció. Ezen túl vagyunk, visszafelé nem tekintünk. Ez már nem beszédtéma Győrben.”

A fideszes polgármesterről azt mondta: ha Dézsi Csaba András “kicsit jobban csinálta volna az elmúlt négy évet, akkor talán most nem beszélgetnénk”, és Borkai szerint az emberek visszavágyják azt a 13 évet, amit ő polgármesterként eltöltött Győrben. Felidézte, hogy Győr gazdag város volt, és szerinte Dézsi Csaba András olyan lépéseket tett, amelyek nehéz helyzetbe hozták.

A kampánnyal kapcsolatban elmondta: bízik az adományozók nagylelkűségében, de azt nem árulta el Borkai Zsolt, hogy eddig mennyit utaltak magánszemélyek vagy cégek az egyesületnek.

Kapcsolódó
Borkai Zsolt: Ez egy mocskos kampány lesz
Visszasírják őt a győriek – mondta a lapunknak adott interjúban a város korábbi, a szexbotránya után lemondó polgármestere, aki jövőre újra indul az önkormányzati választáson. Utódjáról, a fideszes Dézsi Csaba Andrásról úgy fogalmaz, nem szakemberekkel vette körül magát, és képtelen egyenesen beszélni. Az egykori olimpiai bajnok kitért arra, mit mondott volna Orbán Viktornak, ha fogadja őt a lemondása után, és beszél a hatórás Partizán-interjúról is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik