Belföld

Curtis Orbánt tiszteli, Szijjártót követi, kedveli Azahriaht

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Nagyon bízik benne, hogy találkozik majd a miniszterelnökkel, aki imponál neki.

Széki Attila „Curtis” ezúttal a Mandinernek beszélt családjáról, hitéről, hitelességéről, Újpestről, újpestiségéről, a fociról, a fradistákról, a divatdrukkerekről. Elárulta, gyereke is Újpest-szurkoló, de az ő zenéje helyett inkább Azahriaht és Desht hallgat, neki pedig azért tetszik Azahriah, mert valami újat mert csinálni, és tehetsége is van hozzá.

A rapper sok mindenről beszélt már Gulyás Mártonnak is. Most tette teljesen egyértelművé, hogy konzervatív, jobb­oldali, hívő. Szerinte az Újpest ultrái között egy LMP-s, DK-s sincs. Noha ő maga nem volt ott a 2006-os tüntetéseken, a barátai, ismerősei igen, a rémálmot nem felejti el Gyurcsány Ferencnek.

Követi az Instagramon Szijjártó Péter oldalát, a külügyminiszter pedig az övét, és sajnálja, hogy Orbán Viktorral még nem találkozott. Curtis a kormányfőt nagyon tiszteli, mert látja, hogy

mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat.

Székely felmenői miatt van a házán a magyar, újpesti zászló mellett székely is. Számára a család mindennél fontosabb: meg­tartóerő, támasz, háttérország. Családjuk hívő, de ő nem jár minden vasárnap templomba, a magam módján éli meg hitét. Új életet egyedül biztosan nem tudott volna kezdeni.

Ehhez a Jóisten is kellett!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik