Belföld

Nőket vett egy emberkereskedő pár, egyiküket saját maguk is szexre kényszerítették

Elfogtak az otthonukban egy szalatnaki párt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy nőket vettek és drogot árultak.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint azzal gyanúsítják a 45 éves férfit és 27 éves nőt, hogy tavaly október előtt megvettek egy férfitől egy nőt, majd prostitúcióra kényszerítették, és minden pénzét elvették, és többször is bántalmazták.

A férfi és az élettársa idén januárban egy másik nőt is vásárolt, akit szintén prostitúciós tevékenységre kényszerítettek, illetve arra, hogy a férfival szexuális kapcsolatot létesítsen. Az ő pénzét is elvették, majd később eladták a nőt egy svájci állampolgárságú férfinak.

– közölte közleményében a rendőrség.

A 45 éves férfi azonban nemcsak nőkkel kereskedett, hanem a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése szerint droggal is. A megalapozott gyanú szerint a férfi nagy mennyiségű drogot vett november második felében, hogy azt továbbértékesítse.

A drogbizniszben egy 48 éves magyarszéki férfi volt a társa, aki az anyagi forrást biztosította a számára. A szalatnaki férfi átvette a pénzt a társától, majd autóba ült, egy másik vármegyében kábítószert vásárolt, az árut pedig leszállította a társának, hogy továbbértékesítse azt. A nyomozók a magyarszéki lakásban kutatást tartottak, amely során droggyanús anyagot találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit és a nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A nő ellen emberkereskedelem és kényszermunka, a 45 éves férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka, illetve kábítószer-kereskedelem, a 48 éves férfi ellen pedig kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt indult eljárás a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik