Belföld

12 évet kapott a férfi, aki csak akkor engedte el bulizni a nevelt tinilányát, ha hagyta simogatni a nemi szervét

Tizenkét év fegyházra ítélte a Tatabányai Törvényszék azt a szexuális erőszakkal és szexuális kényszerítés bűntettével vádolt férfit, aki csak akkor engedte el bulizni a nevelt tinilányát, ha az eltűrte, hogy erőszakoskodjon vele.

dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi azt állította, hogy nem történt ilyen csak a nevelt lánya így akart rajta bosszút álni.

A férfi és a tini anyja házastársak, és 2007 óta közösen nevelték a nő korábbi házasságából származó 2005-ben született lányát. 2023 márciusában a lány alkoholt ivott, és rosszul lett egy családi bulin.

A nevelőapja és a lány nővére ruhástól megfürdették, majd a szobájába kísérték, ahol levették róla a nedves ruházatát, lefektették az ágyába és a meztelen lányt betakarták egy pléddel. A férfi a szobában maradt, hogy figyeljen lányra. Amikor a lány az oldalára fordulva elaludt, a nevelőapja mögé feküdt, és elkezdte simogatni a tini nemi szervét

A férfi érintésére felébredt a lány és kiküldte a nevelőapját a szobából. Az eset 2020. júniusában megismétlődött. A férfi azt mondta a lánynak, hogy ha hagyja, hogy azt csinálja vele, mint korábban, akkor egész nyáron eljárhat otthonról szórakozni.

A tini szeretett volna találkozni, szórakozni a kortársaival, de a nevelőapja ezt korábban nem engedte meg neki. Az ügyész tájékoztatása szerint a férfi kijelentésére figyelemmel a lány eltűrte a vádlott szexuális közeledését. 2021 október 27-én a férfi megint azt mondta a nevelt lányának, hogy ha megengedi, hogy simogassa a nemi szervét, akkor elengedi.

A lány megígérte a nevelőapjának, hogy néhány nap múlva a rendelkezésére áll, később azonban rosszullétet színlelve próbálta elkerülni, hogy a vádlott ismét szexuálisan közeledjen hozzá, majd feljelentést tett.

A Tatabányai Törvényszék az ügyészség indítványa alapján 12 év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit, és véglegesen eltiltotta minden olyan tevékenységtő, amely során 18 év alatti személlyel foglalkozhatna, Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlott és védője felmentésért fellebbeztek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik