Belföld

Orbán Viktor felcsúti háza elé is vitt Tompos Márton az illegális gumiszemétből

Tompos Márton Facebook oldala
Tompos Márton Facebook oldala
A Momentum frakcióvezető-helyettese is országjárásba kezdett.

Vissza a feladónak: NEM NYELJÜK TOVÁBB A FIDESZ SZEMETÉT! A »nagyságos uraknak« is házhoz visszük az illegális gumilerakatok problémáját.

Tompos Márton Facebook-oldalán jelent meg ez a szöveg. Ezt követték a Momentum frakcióvezető-helyettesének bejelentkezései országjárásáról, amit azt köveően indított el, hogy egy államtitkár bátyja 28 ezer tonna abroncs-hulladékot hordott össze Zalában (a képen).

Lentiben az illegális szemétből elhelyezett több gumit is a polgármesteri hivatal előtt, majd továbbment Celldömölkre, ahol a  szemetelő cég bejelentett székhelye elé rakta az abroncsokat. A politikus egyik videójában megszólalt egy nagykölkedi lakos is, akinek a hazától pár száz méterre van egy illegális szemétlerakat. Azt mondta, az elmúlt 3 évben több tízezer köbméter abroncsot raktak le a területre, engedély nélkül. Pert indított, de hiába.

A politikus aggasztónak nevezte, hogy a fideszes vezetők mindig azt mondják, nincs baj a környezetvédelemmel, csak sohasem az ő kertjük végébe van lerakva az illegális szemét. Ezt orvosolta, amikor Orbán Viktor felcsúti háza elé is vitt a zalai illegális gumiszemétből.

 

Tompos mkiemelte, hogy érdemes lesz követni a Facebook-oldalát, mert lesz még bejelentkezése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik