Belföld

Szexképekkel zsarolta a párja volt feleségét egy fiatal nő

Szexképekkel zsarolta a párja volt feleségét egy huszonéves nő Marcalinál. A Marcali Járási Ügyészség zsarolás bűntettének kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés bűntette miatt állítja a fiatalt bíróság elé.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a fiatal nő két évvel ezelőtt létesített élettársi kapcsolatot az áldozata korábbi férjével.

A férfi átadta neki a mobilját, de elfelejtett kijelentkezni a személyes fiókjából, így a fiatal nő hozzáférhetett az élettársa korábbi kapcsolata során készített intim felvételekhez is.

Ezt követően a huszonéves nő felvette a kapcsolatot a párja volt nejével, és azzal fenyegette, hogy több személynek is elküldi a róla készített intim felvételeket, ha nem fizet neki 400 eurót. A vádlott öt fotót is megosztott a nővel annak bizonyítása érdekében, hogy valóban rendelkezik ezekkel a felvételekkel. Sőt, a nő egyik ismerősének is elküldte a felvételeket, hogy nyomatékot adjon a fenyegetésének.

A megzsarolt nő nem fizetett, hanem azonnal feljelentette a fiatalt a marcali rendőrségen. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kért az elkövetőre azzal, hogy rendeljenek ki mellé pártfogót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik