Belföld

Tényleges életfogytiglant kértek a jászladányi férfire, aki lemészárolta a négygyermekes exét

Soha nem engedné ki a börtönből az ügyészség azt a 35 éves jászladányi férfit, aki  tavaly december végén halálra szurkálta a négygyermekes volt élettársát, mert a nő nem akart kibékülni vele.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy tényleges életfogytiglant kértek a bűnösségét beismerő férfire.

A vádirat szerint a férfi tavaly nyáron szabadult a legutóbbi szabadságvesztés büntetéséből, ami után szeretett volna újra együtt élni a korábbi élettársával.

A többgyermekes anya nem akart kibékülni a férfivel az erőszakos természete miatt, ezért megromlott a kapcsolatuk. Az ominózus este a férfi kétszer is megjelent a nő jászladányi házánál, és arra kérte, hogy engedje be, a nő azonban távozásra szólította fel a férfit, mert attól félt, hogy bántani fogja.

A férfi dühös lett emiatt és azzal fenyegette a nőt, hogy lemészárolja a családjával együtt, majd benyomta a konyhába nyíló ablakot, és azon keresztül bemászott a házba. A férfi bement a nő szobájába, és ököllel úgy arcon ütötte, hogy exe az ágyra zuhant.

police.hu

Ezután a férfi elővett a zsebéből egy kést, mellyel ötször megszúrta a nő arcát és fejét. Ekkor a nő a kezével védekezni próbált, és arra kérte a házban tartózkodó kiskorú gyermekeit, hogy meneküljenek el.

Mivel a szúrásoktól elhajlott a kés, ezért a férfi kiment a konyhába, majd egy nagyobb késsel visszament a szobába, és mindkét oldalon nyakon szúrta vele a nőt, aki ezután a helyszínen meghalt. A gyerekek végül az ablakon kimászva menekültek el, majd az édesanyjuk közelben lakó testvéréhez rohantak segítséget kérni.

A férfi a nő helyszínre érkező rokonainak sem volt hajlandó kinyitni az ajtót, és azzal fenyegette őket, hogy őket is leszúrja, ha bemennek a házba. Végül a rendőrség betörte a ház bejárati ajtaját és elfogta a férfit, aki beismerte tettét a gyanúsítotti kihallgatása során.

Az ügyészség tényleges életfogytiglant kért a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértéssel vádolt férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik