Belföld

Elütötte és elverte baseball ütővel az exével lévő férfit, mert zavarta, hogy hidegben sétálgatnak a kisgyermekével

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Elütötte, majd elverte egy baseball ütővel a volt párjával lévő férfit egy apa, mert idegesítette, hogy hidegben sétálgatnak a kisgyermekével. A Fonyódi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

A Somogy Vármegyei Főügyészség lapunknak küldött közleménye szerint a terhelt a barátnőjével közlekedett egy Balatonbolgárhoz közeli faluban, amikor észrevette, hogy a volt párja a közös gyermekükkel, és egy férfivel gyalogol az utcán.

A sofőrnek nem tetszett, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van, továbbá az sem, hogy a volt élettársa egy férfival sétál, ezért megállt az autójával és kérdőre vonta őket.

ugyeszseg.hu

Az apa a beszélgetés során olyan indulatossá vált, hogy visszaült a kocsijába, és szándékosan a másik férfi felé kormányozta, akinek nem volt lehetősége kitérni a jármű elől, ezért felugrott és így a kocsi motorháztetejére, illetve az első szélvédőjére esett.

A terhelt azonban nem elégedett meg  ennyivel, hanem újból kiszállt az autóból és nekiesett egy baseball ütővel. Az áldozat hat hét alatt gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért a bűnügyi felügyeletben lévő férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik