Belföld

Három évet kértek a férfire, aki acélbetétes bakanccsal rúgta fejbe az ismerősét

Több év börtönt is kaphat az a 31 éves pásztói férfi, aki egy vita közben acélbetétes bakanccsal rúgta fejbe a 43 éves ismerősét tavaly júliusban.

A Nógrád Vármegyei Főügyészség közleménye szerint az ominózus este hívatlanul megjelent az ismerősei házánál, akik épp egy vendégükkel beszélgettek.  Az odaérkező férfi minden előzmény nélkül megöléssel, és ásóval való bántalmazással fenyegette őket.

A társaság próbálta megnyugtatni és elküldeni őt, de hiába. A hívatlan vendég továbbra is hangosan szitkozódott, ezért kapott két kisebb pofont az ismerősétől. A vádlott először elindult a kijárat felé, majd visszafordult és az acélbetétes bakancsával fejbe rúgta az üldögélő ismerősét.

Az áldozat nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett, de csak a véletlenen múlt, hogy nem sérült meg súlyosabban. Az ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével és zaklatás vétségével vádolta meg a férfit, aki jelenleg is hűvösön van egy korábbi ügye miatt. Az ügyészség három év letöltendőt kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik