Belföld

„Ha nem lenne itt a gyerekem, feldarabolnálak benneteket” – videón a rendőrökre támadó szülinapot ünneplő család

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Rendőrökre támadt egy születésnapot ünneplő szabolcsi család négy tagja. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a két nő és két férfi ellen.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a rendőrök csendháborítás miatt mentek ki a szabolcsi család házához. A família nem tett eleget a felszólításnak, ezért az újabb bejelentés után már megerősített erővel érkezett helyszínre a rendőrség.

A születésnapját ünneplő férfi ekkor kiment a ház elé és ökölbe szorított kézzel kezdte sértegetni a zsarukat, egyiküket testközelből fenyegetve akarta megakadályozni a szabálysértés miatti intézkedést. Eközben a férfi bátyja is bekapcsolódott a trágárkodó szidalmazásba, majd egy járőrt nagy erővel meglökött, aki ennek következtében elvesztette az egyensúlyát.

A megerősített rendőri jelenlét ellenére a család több ittas tagja is agresszív lett. A születésnapját ünneplő férfi élettársa azt közölte a rendőrökkel, hogy, ha nem lenne ott a gyermeke, akkor feldarabolná és megszurkálná őket, míg az idősebb férfi megrángatott egy rendőrt, egy másikat pedig lefejelt.

A fiatalabb férfi élettársa meg akarta akadályozni, hogy megbilincseljék a párját, ezért egy lavór vízzel leöntötte a rendőrt, majd bilincselés közben megragadta a kezét, és azt kiabálta, hogy nem vihetik el a férfit.

Miközben újabb rendőri erők és egy mentőegység érkezett a helyszínre, megjelent a férfiak lánytestvére is, aki kezében egy gyermekkel az egyik rendőr irányába futott és megpróbálta arcon ütni, de ő sikeresen kitért a támadás elől. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a támadókra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik