Belföld

Hatvani lövöldözés: Hét férfi ellen adtak ki elfogatóparancsot, őket keresik

police.hu
police.hu

Hét férfi ellen adott ki elfogatóparancsot garázdaság miatt a rendőrség a múlt pénteki Hatvanban történt brutális tömegverekedés és lövöldözés miatt. A Heves Vármegye Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy ezt a hét személyt keresik.

Az adatlapokon jól látszik, hogy a körözött személyeknek ugyanaz a vezetéknevük. Közülük öten Hatvanban, egy fő Gyöngyösön, egy pedig Lőrinciben született.

A birtokunkba jutott felvételen jól látszik és hallatszik, hogy több jármű érkezik a település egyik házához, majd gumilövedékes fegyverrel, botokkal, kardokkal és baseball-ütőkkel felszerelkezve gyakorlatilag megostromoltak egy házat.

A felvételen az is jól hallatszik, hogy több lövés is dördül és valaki folyamatosan arra buzdítja a társait, hogy lőjön le valakit.

A megtámadott család tagjai az RTL Híradónak azt mondták, hogy távoli rokonaik voltak a támadók, és egy korábbi vita fajult el így közöttük. Elmondásuk szerint egy idős férfit és egy fiút fejbe lőttek, egy férfinak pedig megvágták a kezét a péntek esti támadás során.

A Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást az ügyben. Értesüléseink szerint eddig még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként a balhézók közül.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik