Belföld

Brutális tömegverekedés és lövöldözés volt Hatvanban – birtokunkba jutottak a felvételek

Brutális tömegverekedés és lövöldözés volt pénteken késő este Hatvanban. Értesüléseink szerint két, botokkal és különböző fegyverekkel felfegyverkezett rivális család esett egymásnak este fél tizenegykor a település egyik utcájában. Úgy tudjuk, hogy a balhé során több személy is könnyű sérüléseket szenvedett.

A birtokunkba jutott felvételen jól látszik és hallatszik, hogy több jármű érkezik a település egyik házához, majd kiugranak az autókból, és összecsapnak a másik banda tagjaival, gyakorlatilag megostromolják az épületet. A felvételen az is jól hallatszik, hogy valaki folyamatosan arra buzdítja a társait, hogy lőjön le valakit.

Információink szerint a két család már pár nappal korábban is összetűzésbe került egymással, és állítólag valamilyen féltékenységi ügy áll az elmérgesedett viszony mögött.

Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Olvasói sztorik