Belföld

Földre löktek és megrugdostak egy nyugdíjast Kaposváron, mert nem akart sört venni – videó

Több emberre is rátámadt egy férfi és egy nő az egyik kaposvári bevásárlóközpont főbejáratánál. A Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt állítja a támadókat bíróság elé.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a harmincas éveikben járó terheltek ittasan leszólítottak egy ismeretlen idős férfit múlt hónapban a bevásárlóközpont előtt, és arra kérték, hogy vegyen nekik sört.

A leszólított férfinél nem volt elegendő pénz, és nem teljesítette a kérésüket. A páros ettől indulatos lett, és közösen rátámadtak az áldozatukra, akit megütöttek, megrúgtak, majd a földre löktek.

Bár a bántalmazásnak egy biztonsági őr véget vetett, a támadók nem sokkal később egy másik férfit is bántalmaztak ugyanitt, aki ezért az áruházba próbált menekülni előlük. Miután az elkövetők az előtérben utolérték és bántalmazták a férfit, a biztonsági őrök ismét közbeléptek, és lefogták, majd kivezették az áruházból az ekkor még mindig agresszív támadókat.

A rövid időn belül a helyszínre érkező járőrök ezt követően elfogták és őrizetbe vették a párost, a többszörös visszaeső férfit pedig le is tartóztatták. Az ügyészség fegyházbüntetést kért a férfire, a nő pedig közérdekű munka kiszabására tett indítványt.

Egy 15 éves lány a Miskolc Pláza parkolójában alázott és vert meg kislányokat. Erről ebben a cikkünkben írtunk.

Olvasói sztorik