Belföld

18 év fegyházat kapott a tiszadadai nő, aki megfojtotta párja szeretőjét, amikor rajtakapta a férjével

Tizennyolc év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt az 53 éves tiszadadai nőt, aki tavaly júniusban megfojtotta a párja szeretőjét, amikor rajtakapta a férjével.

Bartha Andrea, a bíróság szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében mondták ki bűnösnek a nőt.

A férj szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel, ez pedig féltékenységet váltott ki a feleségből, aki ezt többször is szóvá tette. Tavaly nyáron a férfi felkereste a szeretőjét, majd miután megittak két liter bort, szexeltek és lefeküdtek aludni.

A féltékeny asszony délután megjelent a szerető lakásán, a riválisát többször megütötte, a haját cibálta és a földre rántotta őt. A férfi megpróbálta a két nőt szétválasztani, azonban a felesége egy hamutállal fejbe vágta, mire a férj kimenekült a lakásból. A feleség ezután olyan erővel fojtogatta a földön fekvő súlyosan berúgott nőt, hogy az a helyszínen meghalt.

A Nyíregyházi Törvényszék 18 év fegyházra ítélte az elkövetőt. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott, a védője és az ügyész is három napot tartott fenn a nyilatkozata megtételére.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik