Belföld

December közepéig rács mögött marad a férfi, aki többször is rálőtt a riválisára, majd megszurkálta

police.hu
police.hu

Meghosszabbította a Tatabányai Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy március  közepén többször is rálőtt az exével sétáló riválisára Tatabányán, majd hátba szúrta  – tudta meg a 24.hu.

dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró a főügyészség indítványára bűnismétlés veszélye, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt december 17-ig hosszabbította meg a gyanúsított letartóztatását.

A gyanúsított március közepén Tatabányán sétált az esti órákban, amikor találkozott az ittas férfivel és a volt barátnőjével.

A terhelt ekkor egy gázriasztó-fegyverrel közelről, több alkalommal is rálőtt a riválisára. A férfi a lövések hatására a földre esett, ezt követően a támadó többször is hátba szúrta. A bántalmazott férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével gyanúsítják a riválisára lövöldöző férfit.

Kapcsolódó
Többször is rálőtt az exével sétáló riválisára egy férfi Tatabányán, majd hátba szúrta
A lövések az áldozat fejét, és a védekezésül felemelt kezét, az egyik szúrás pedig a tüdejét érte el. Letartóztatták a támadót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik