Belföld

Többször is rálőtt az exével sétáló riválisára egy férfi Tatabányán, majd hátba szúrta

Többször is rálőtt a volt barátnőjével sétáló riválisára egy férfi Tatabányán, majd egy késsel többször is hátba szúrta. A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kérte a támadó letartóztatását.

dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője azt közölte, hogy a gyanúsított Tatabányán sétált az esti órákban, amikor találkozott az ittas férfivel és a volt barátnőjével.

police.hu

A férfi ekkor egy gázriasztó-fegyverrel közelről, több alkalommal is rálőtt a riválisára. A férfi a lövések hatására a földre esett, ezt követően a gyanúsított többször is hátba szúrta. A megkéselt férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

police.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 39 éves támadó önként jelentkezett a rendőrségen egy órával a tette után, és beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Frissítünk!

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a lövések az áldozat fejét és a védekezésül felemelt bal kezét érték. Az egyik szúrás a tüdejét is elérte, ezért légmellet okozott neki. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik