Belföld

Több mint fél tucat jelzőtáblát lopott el egy férfi, hogy beépítse a most készülő garázsába

police.hu
police.hu

Útellenőrök tettek feljelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon, mert valaki elvitte a Rákóczifalván útfelújítási munkálatok miatt kihelyezett, oldalakadályt jelző táblákat. Jogsértő magatartásával pedig veszélyeztette a közúti közlekedés biztonságát.

A bűncselekményt kamera rögzítette, ezért a felvétel elemzését követően már biztosan tudták a nyomozók, hogy kit kell keresniük. Egy 60 esztendős férfit számoltattak el a bűncselekménnyel kapcsolatban, aki rögtön elismerte, hogy ő vitte el a táblákat.

police.hu

Kapcsolódó

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint  a közlekedés biztonsága elleni bűntett és lopás vétség miatt hallgatták ki az elkövetőt. A férfi elmondta, hogy éppen egy nőismerősével váltott üzeneteket a gépkocsijában várakozva a felújítási munkákkal érintett útszakaszon.

Eközben figyelt fel az úton kihelyezett jelzőtáblákra, majd gondolt egyet, és a hét táblát eltette, hogy az éppen készülő garázsába beépítse azokat. Kutatás során a rendőrök megtalálták a táblákat, amelyeket a későbbiekben visszaadnak a sértettnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik