Belföld

Feljelentést tett a rendőrségen egy nehéz anyagi helyzetben lévő nő, hogy prostitúcióra kényszerítették

Egy kétségbeesett nő tett feljelentést a rendőrségen, és arról számolt be a nyomozóknak, hogy egy kunszentmártoni férfi és egy békéscsabai nő prostitúciós tevékenységre kényszerítették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő elmondta, hogy nehéz anyagi körülmények között élt, és a páros – kihasználva kiszolgáltatott helyzetét – tavaly decemberben rávette arra, hogy dolgozzon nekik, s bocsássa áruba testét.

Rögtön regisztrálták a nőt egy szexpartner kereső oldalra, majd meghatározták számára, hogy a kuncsaftok számára 0–24 órában rendelkezésre kell állnia. A nő több magyarországi városban is nyújtott szolgáltatást, végül februárban arra kényszerítették, hogy Svájcban folytassa a tevékenységet.

– közölte a rendőrség.

A prostitúcióból befolyt összeggel a nőnek természetesen el kellett számolnia. Futtatói folyamatosan felügyelték tevékenységét, és ha nem megfelelően számolt el a bevétellel, akkor megfenyegették.

A rendőrök a nyomozás során több bizonyítékot is beszereztek, amelyek alátámasztották az áldozat  elmondását, így elfogták a duót. A nyomozók emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kapcsolódó
250 ezerért adtak el egy kiszolgáltatott lányt prostituáltnak
Ilyen büntetésekre számíthatnak a minősített emberkereskedelemmel vádolt család tagjai és a többi vádlott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik