Belföld

Hazament egy késért, majd összeszurkálta az anyja élettársát egy férfi

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt az emberölés kísérletével gyanúsított szabolcsi férfit, aki pár nappal ezelőtt összeszurkálta az édesanyja élettársát.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a megalapozott gyanú szerint Sz.Z. szeptember 10-én ittasan megjelent az édesanyja Szabolcs megyei házánál, ahol italozni kezdett az asszony élettársával.

Ennek során a két férfi között vita alakult ki, ami miatt Sz.Z. hazament, magához vett egy konyhakést, majd visszament az anyja házába.

Édesanyja élettársa ekkor az ágyon hanyatt fekve pihent, mely során a gyanúsított a mellkasát, nyakát és combját is megszúrta a nála lévő késsel, valamint az orrát megvágta. Az asszony mikor észlelte a történteket, értesítette a mentőket. Ezt követően a gyanúsított elmenekült a helyszínről. A férfi a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A bíróság szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását. Végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik