Belföld

Megkötözte, kocsijához kötve húzta, meztelenül táncoltatta a fogva tartott párját egy férfi

police.hu
police.hu

Tíz hónap kutatás után fogták el a ceglédi rendőrök azt a 38 éves K. Gábort, aki egészen brutális módon elbánt a párjával Abonyban.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság által közölt gyanúsítás szerint a férfi fogva tartotta a nőt, verte , hideg vízben fürösztette, meztelenül táncoltatta és megalázta. De olyan is előfordult a rendőrök szerint, hogy megkötözte, majd a kocsija után kötötte és egy kietlen földúton húzta maga után.

A súlyosan sérült nőnek sikerült megszöknie tőle, és egy közeli házban kért segítséget. Hiába lepték el azonban rendőrök villámgyorsan a települést, mindenhol keresték, de sehol sem találták a bujkáló férfit.

police.hu

Néhány napja azonban jött a fordulat: a rendőrök egy abonyi címre hajtottak, ahol átnézték a házat, a hálószobában pedig rábukkantak K. Gábor speciálisan kialakított búvóhelyére. Elmozdítottak egy falhoz tolt szekrényt, aminek hátsó pozdorja borítását letépve eléjük tárult a gondosan kialakított üreg, benne K. Gáborral.

A rejtőzködésnek véget vető rendőrök bilincselték, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mivel a korábban jogerősen, új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetése miatt kiszabott négy év szabadságvesztését nem kezdte meg.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a tavaly novemberben, Abonyban történtek miatt. A K. Gábor ismeretlen helyen tartózkodása miatt felfüggesztett büntetőeljárás most már folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik