Belföld

Mészáros Lőrinc otthonra vett modern páncélszekrényt, az irodában egy antik is megfelelt

FACEBOOK / MAGYAR SPORTÚJSÁGÍRÓK SZÖVETSÉGE
FACEBOOK / MAGYAR SPORTÚJSÁGÍRÓK SZÖVETSÉGE

Irodájában fogadta a Nemzeti Sport főszerkesztőjét Mészáros Lőrinc. A találkozót maga Szöllősi György jelentette be a közösségi oldalán. Szöllősi az Év Sportolója Gála partnereinek készített oklevéllel érkezett, hogy megköszönje a milliárdosnak a rendszeres szponzori segítséget, és az átadásról készült fotót közzé is tette.

A 400 milliárdos magán- és cégvagyon központjáról készült páratlan képből derült ki, hogy Mészáros a felesége, Várkonyi Andrea portréja mellett egy zöld fali széffel teszi otthonossá a fontos tárgyalások és nagy horderejű döntések helyszínét.

A Hvg.hu egy szakértőre hivatkozva azt írta, hogy a külön, rejtett világítással is kiemelt páncélszekrény legalább 120 éves darab, és a bécsi Wiese családi vállalkozás gyártotta. Mint írják, a Wise & Comp felirat alapján egy monarchia idején készült szekrény lehet szó.

Korábban a 24.hu írta meg, hogy Mészáros és Várkonyi Andrea közös lakhelyükre is beszereztek egy trezort. A budai úszómedencés házba még a beköltözés előtt daruval emelték be a 800 kilós vadonatúj páncélszekrényt.

A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. a Facebookon reklámozta magát egy fotóval, amin az mutatták be, hogyan szállítják ki az ügyfélhez az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket. A 2021 márciusában közzétett bejegyzésben a helyszín nem volt megadva, ám a képek és a videók alapján beazonosítható volt Mészárosék XII. kerületi villája, és az is, hogy a szerkényt az egyik emeleti helyiségbe állították be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik