Belföld

Öngyilkos lett egy férfi a Mammutnál

MTVA/Bizományosi: Balaton József
MTVA/Bizományosi: Balaton József

A negyedikről vetette magát a mélybe egy 76 éves férfi a Mammut mögötti piactér Lövőház utcai oldalán, és egy étterem elé zuhant.

A Bors cikke szerint az áldozat a belső, nyitott lépcsőházon keresztül jutott fel a negyedik emeletre, ahonnan a mélybe ugrott.

Az öngyilkosság 13 óra után nem sokkal következett be.

A tragédia helyszínét kordonnal kerítette el a rendőrség.

A Fény utcai piac közleményében azt írta: 2023.08.23-án délután fél kettő körül a piac egy munkatársa arra lett figyelmes, hogy egy idős férfi lépett be a piac emeleti, üzemi területére. Ez a folyosó a többi szinthez hasonlóan védőkorláttal szegélyezett. A kolléga megszólította a férfit, aki válasz nélkül hirtelen a mélybe vetette magát.

Az eset mindenféle előjel nélkül, olyan hirtelen történt, hogy megakadályozni sem lehetett. A piac dolgozóit, bérlőit és kereskedőit megdöbbentették a történtek. Az elhunyt hozzátartozóinak őszinte részvétünket fejezzük ki!

– fogalmaztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 24.hu érdeklődésére az alábbi információkat adta az esettel kapcsolatban:

megkeresésére arról tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2023. augusztus 23-án 13 óra 26 perc körül egy II. kerületi épület lépcsőházából kizuhant és a helyszínen meghalt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei az esettel kapcsolatban helyszíni- és halottszemlét végeztek, idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Mint ismert, az elmúlt 13 évben heten lettek öngyilkosak a Mammutban, legutóbb alig egy hónapja egy nő ugrott le a másodikról. A bevásárlóközpont üzemeltetője nem sokkal később közleményben jelezte, milyen lépéseket terveznek, hogy biztonságosabbá tehessék a látogatóiknak a létesítményt.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik