Belföld

Két évet kértek a férfire, aki bántalmazta és elrabolta a gyerekükkel lévő exét Gyöngyösön

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt az Egri Járási Ügyészség azzal a középkorú férfival szemben, aki két évvel ezelőtt bántalmazta és elrabolta a gyermekükkel lévő volt párját Gyöngyösön.

Gubala Ádám Miklós, a Heves Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi italozott, majd az egyik gyöngyösi gyöngyösi játszótérre ment a kocsijával, ahol találkozott a volt párjával és a gyermekükkel.

A férfi a hajánál fogva berángatta a nőt az autóba és betette oda a gyereküket is, majd a város szélén lévő földútra hajtott. Itt az autóból mindenki kiszállt, a nő játszani kezdett a gyerekkel, miközben a férfi kérlelte őt, hogy rendezzék a kapcsolatukat.

A nő erre nem volt hajlandó, mire a férfi újra haragra gerjedt és ismét a kocsiba kényszerítette a volt párját, majd beültette a járműbe a gyereket Ezt követően egy közeli településre hajtott velük, majd megállt egy földút végén.

Itt tovább folytatta ámokfutását és a nőt erőszakkal maga előtt átrángatva a bal első ajtón kilökte a gépkocsiból, majd a kívülről kapaszkodó sértett jobb kezét az ajtóhoz szorítva a járművel elindult és csak akkor állt meg, amikor volt élettársa elesett. Ezután a sérült nőt a férfi újra a kocsiba ültette, és tovább indult. A cselekményeknek az vetett véget, hogy a férfi  árokba hajtott az ittassága miatt

– fogalmazott az ügyész.

A bántalmazás során a nő zúzódásos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség két év szabadságvesztést, két év közügyektől eltiltást és három év járművezetéstől eltiltást kért a személyi szabadság megsértésének bűntettével, ittas járművezetés vétségével és könnyű testi sértés vétségével vádolt férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik