Belföld

Rendőri segítséget kért egy 14 éves lány, mert fojtogatta és verte az anyját a mostohaapja

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és zaklatás bűntette miatt állítják bíróság elé azt a férfit, aki megverte és megöléssel fenyegette az élettársát Esztergomban.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint az elkövető és a nő 2020 őszétől élt élettársi kapcsolatban, amely 2021 nyár végétől megromlott, mert a férfi rendszeresen italozott és ilyenkor agresszíven viselkedett az asszonnyal.

Az ominózus hajnalon a férfi félelemkeltés céljából megveréssel, megöléssel fenyegette telefonos üzenetében a nőt. Este fél hét körül pedig már rá is támadt az esztergomi otthonukban. A bokájánál fogva a padlóra rántotta az ágyról a nőt, testszerte többször is megütötte, megrúgta, majd fojtogatta, haját tépte, és letépte róla a felsőruházatát. A rendőröket a megvert asszony 14 éves lánya értesítette.

A férfi a rendőrök jelenlétében is szidalmazta a nőt, akinek a további bántalmazását a rendőrök akadályozták meg. Az asszonynak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett börtönbüntetést kért a férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik