Belföld

Letartóztatásban marad az exével lévő riválisát fejbe lövő és megszurkáló férfi

Két hónappal meghosszabbította a Tatabányai Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki gázfegyverrel többször is rálőtt a volt barátnőjével sétáló  riválisára, majd egy késsel megszurkálta.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint bizonyítás megsemmisítésének és meghiúsításának veszélye, valamint a tanúk befolyásolásának és megfélemlítésének elkerülése érdekében hosszabbították meg a férfi letartóztatását. Az ügyész tudomásul vette a végzést, a  gyanúsítottnak és védőjének három nap áll rendelkezésére a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

A gyanúsított Tatabányán, a Baromállás dűlőben sétált, amikor összetalálkozott az ismerősével és annak élettársával. Ekkor elővett egy gázfegyvert a ruhájából és többször is rálőtt az exével sétáló férfire.

A lövések a rivális fejét és a védekezésül felemelt bal kezét érték. Az áldozat a lövések hatására a földre esett, ezt követően a gyanúsított többször is hátba szúrta. Az egyik szúrás elérte a férfi tüdejét, és ezzel légmellet okozott neki, mely az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik