Belföld

Jóval azelőtt gyilkolhatott az albertirsai családirtó, hogy szólt a rendőröknek

MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter

Már péntek este megölhette feleségét és két és fél éves kislányát egy férfi Albertirsán, de csak szombat délután szólt a rendőröknek, számolt be róla az RTL Híradó.

A riport szerint még tartott a helyszínelés, amikor a házhoz érkezett a meggyilkolt nő apja, a kislány nagyapja. A férfi mindenképpen szeretett volna bejutni a házba. A rendőrök alig tudták megállítani.

A környékbeliek gyakran látták a családot, akik másfél éve költöztek a településre. Egy szomszédban élő asszony azt állítja, a nő panaszkodott neki, hogy bántja a férje.

Bár egy fedél alatt élt a férjével, már nem voltak együtt. Az RTL Híradó az egyik családtagtól úgy értesült, hogy a nő korábban távoltartást kért a férje ellen. A csatorna információi szerint az is előfordult, hogy a település polgárőreitől kért segítséget.

A férfi nem tett vallomást a rendőröknek. Több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását. Úgy tudni, korábban katona volt, de néhány éve leszerelt.

A férfi szombat kora délután hívta a rendőröket. A gyilkosság azonban jóval korábban történhetett. A rendőrök gyanúja szerint pénteken késő este végezhetett 33 éves feleségével és két és fél éves, közös kislányukkal. Hogy mit csinált éjszaka és fél napon keresztül, egyelőre nem tudni.

A meggyilkolt nőnek van egy kisfia, az előző házasságából, a gyerek is velük élt. A bűncselekmény idején azonban az apjánál volt, és még most is ott van.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik