Belföld

Kifizette az aktus árát, de két pofozkodós kedvében lévő férfi várta

Kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa. A berettyóújfalui rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint légyottot beszélt meg a férfi egy nővel, akire egy internetes szexhirdetésben talált rá. A találkozáskor a 31 éves férfi rendesen ki is fizette a megbeszélt árat, azonban az aktus helyett két férfival találta magát szemben, akik még több pénzt követeltek.

Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, megfenyegették, hogy feljelentik szexuális erőszak miatt, majd felképelték a férfit. Ekkor a kuncsaft zsebéből kiesett a tárcája, amiből a két támadó kivette a pénzt. A duplán is pórul járó férfi elmenekült, és rögtön a rendőrségre sietett. Épp csak elmondta a nyomozóknak a történteket, amikor a 24 éves nő erőszakról szóló telefonos bejelentése is megérkezett a hatósághoz.

A helyi bűnügyesek rövid időn belül tisztázták a félresikerült légyott körülményeit, majd előállították az esemény szereplőit. A 24 éves B. Zsanettet, a 35 éves M. Dávidot és a 27 éves J. Sándort csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A két pofozkodós kedvében lévő férfit őrizetbe vették, a nő pedig szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik