Belföld

TEK-esek csaptak le egy családját terrorizáló szobi férfire, még a WC-tartályban is fegyver volt

police.hu
police.hu

Kommandósok csaptak le egy családját rettegésben tartó és megöléssel fenyegető, lőszereket és fegyvereket otthonában tartó 51 éves férfire Szobon.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a váci rendőrségre múlt csütörtökön érkezett feljelentés arról, hogy O. Zoltán évek óta erőszakos feleségével, terrorizálja, bántja és fenyegeti, a szobi otthonukban pedig lőszereket és lőfegyvereket tart, amelyeket “bármikor és bárki ellen hajlandó lenne használni”. A feljelentő szerint a férfi tudatmódosítókat is használ.

police.hu

Az 51 éves férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével még aznap elfogták. Előállítása után a bűnügyi technikusok átkutatták a házat, ahol  két éles lőfegyvert, 897 különböző kaliberű lőszert, mintegy másfél kilogramm lőport, valamint már cigarettába sodort, kábítószergyanús anyagot találtak. Az egyik lőfegyvert egy WC tartályból, a másikat a lefolyóból kellett a zsaruknak kipecázniuk.

police.hu

A férfi drogtesztje pozitív lett. Kihallgatásán a férfi panaszt tett a gyanúsítás ellen, és azt állította, hogy semmit nem követett el – írta a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik