Belföld

Verekedés miatt újra kihallgatták Szalai Ádámot, és már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják

Mohos Márton /24.hu
Mohos Márton /24.hu

Újra kihallgatták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot, a magyar futballválogatott volt csapatkapitányát egy tavaly decemberben történt verekedés miatt – tudta meg a 24.hu.

A focista tavaly december 29-én került konfliktusba egy társasággal. Egy 21 éves fiatal a Bazilikánál sétált a barátaival, amikor megkért valakit, hogy készítsen fotót róluk. Nem tudták, hogy ő Szalai Ádám testvére. A fiatal meglepődött, amikor visszautasították a kérését, és trágár hangnemben visszakérdezett: „Miért nem, te faszfej?!”

A hangoskodásra odament a labdarúgó, és a fiatalember elmondása szerint talppal mellkason rúgta, majd belerúgott akkor is, amikor már a földön feküdt.

Szalai a történtek után úgy nyilatkozott, hogy az öccsével volt egy találkozón, amikor azt látta, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvérét, és mivel azt hitte, hogy meg akarják verni az öccsét, egy rúgással eltávolította az üvöltöző fiatalt, azt azonban cáfolta, hogy a földön fekvő férfiba is belerúgott.

Szalait garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a történtek után. Értesüléseink szerint jogos védelemre hivatkozott a vallomásában, azt mondta, csak az öccsét féltette. Azóta elkészültek a szakvélemények az ügyben, és a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén.

A  BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni

– közölte megkeresésünkre a BRFK sajtóosztálya.

Kapcsolódó
Jogos védelemre hivatkozott a verekedésbe keveredett Szalai Ádám
A garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsított futballista azt mondta, hogy csak az öccsét féltette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik