Belföld

Sokkolóval fékezték meg és letartóztatták a láncfűrésszel őrjöngő maszkos férfit

Letartóztatta a bíróság azt a felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy ellen erőszak bűntettével gyanúsított férfit, aki láncfűrésszel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy Komárom-Esztergom vármegyében található tónál maszkban és láncfűrésszel fenyegette hétvégén a közelében tartózkodó embereket éjszaka, ezért kihívták a rendőrséget. A férfi a rendőri felszólítás ellenére nem tette le az akkor még mindig a kezében lévő láncfűrészt, hanem azzal úgy próbált közelíteni a rendőrök felé, hogy közben megkísérelte beindítani, és azt kiabálta, hogy “megdöglenek, mindenkit megöl”.

A férfi “elektromos kényszerítő eszköz alkalmazása” következtében elejtette a láncfűrészt, de elővett egy boxert és azzal indult el az egyik rendőr felé.  Mivel az elkövető cselekményével többszöri rendőri felszólításra sem hagyott fel, ezért a rendőrök ismét elektromos sokkolót alkalmaztak, hogy megtörjék az ellenszegülését, és elfogták. A bíróság egyetértett a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik