Belföld

Elkészült az elmeorvosi szakvéleménye a csomagtartóban holtan talált nyíregyházi kisfiú nevelőanyjának

Elkészült az elmeorvosi szakvéleménye annak a 34 éves nőnek, akinek a kétéves nevelt kisfiát holtan találták meg április közepén Nyíregyházán egy terepjáró csomagtartójában – tudta meg a 24.hu.

Úgy tudjuk, hogy az elmeorvosi vizsgálat szerint teljesen beszámítható a nevelőanya, és nem volt korlátozott abban, hogy felismerje a cselekedete súlyát, s annak következményeit.

A nevelőanya megetette a kisfiút, aki félrenyelt egy falatot, és megfulladt. A nő nem hívott mentőt hozzá, és orvoshoz sem vitte a gyermeket. Másnap hajnalban, amikor a családja elaludt, betette a kisfiú holttestét a csomagtartóba, az egyéves húgát pedig a gyerekülésbe, és elindult hazulról.

A búcsúlevelet is író nő két napon át bolyongott kocsival a környéken, közben a szerettei hívogatták telefonon.. Végül a következő hajnalban a nevelőanya elmondta a szeretteinek, hogy hol van, a férjével ezután mentek el bejelentést tenni a rendőrségre a kisfiú haláláról.

A  Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság minősített segítségnyújtás elmulasztásának minősített bűntettének elkövetése miatt folytat eljárást a nővel szemben, aki információink szerint még mindig nem tett vallomást,

Ajánlott videó