Belföld

Minősített emberölés kísérletével vádolhatják meg a fitneszmodell nejét megszurkáló férfit

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a kisgyermekes férfival szemben, aki tavaly szeptember végén megszurkálta a fitneszmodell feleségét Nyírteleken.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság súlyosított a minősítésen, így különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt vonhatják felelősségre a férfit.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a szomszédjában élő férfi felesége vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, hogy értesítse a rendőrséget és a mentőket, mert a férje többször is megszúrta mielőtt sikerült elmenekülnie a házból, de a másfél éves gyermeküket nem tudta magával hozni.

police.hu

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a mentők kiérkezéséig elsősegélyben részesítettek a sebesült nőt.  A fiatal nő mielőtt eszméletét vesztette, még annyit el tudott mondani a rendőröknek, hogy a férje a közös gyermeküket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, s több esetben is megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba és önmagával is végezni fog.

police.hu

A TEK-esek segítségével fogták el a felfegyverkezett férfit, és helyezték biztonságba a gyereket. Az apára egy másik szobában találtak rá eszméletlen állapotban, miután megsebezte magát. A mentők a sérült szülőket kórházba vitték. A gyerek nem sérült meg az eset során. A rendőrség lezárta a minősített emberöléssel gyanúsított férfi ügyét így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik